Modulo Milieustraten is verhuisd. De nieuwe grotere locatie in Soest biedt meer ruimte aan alle activiteiten die zich zowel in Nederland als Duitsland steeds verder uitbreiden.

Met name Modulo Advies groeit snel, wordt duidelijk uit een interview met directeur Ron van Ommeren. ‘Door de ervaring die we hebben met het ontwikkelen van de milieustraat van de toekomst, bellen gemeenten ons steeds vaker voor advies.’ Hij begrijpt dat wel. Je kunt beter over een circulaire milieustraat adviseren als je verstand hebt van circulaire (bouw)projecten, stelt Van Ommeren ‘Die twee zijn complementair en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Omdat we samen met opdrachtgevers het adviestraject en het realiseren van een circulaire milieustraat steeds evalueren, kunnen we dit proces continue optimaliseren. Met als resultaat het op een nog hoger plan tillen van onze dienstverlening, zowel waar het gaat om circulair advies als om circulair bouwen.’

Meer weten?

Wilt u meer weten over de adviesmogelijkheden die Modulo Milieustraten biedt? U bent van harte welkom op ons nieuwe adres: Oostergracht 13-15, 3763 LX in Soest.

U kunt ook op de website kijken of volg het blog Care4Circulair op LinkedInTwitterFacebook of Instagram en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vorig artikelRon van Ommeren, Modulo: ‘meer dan tien jaar passie voor circulaire milieustraten’
Volgend artikelRalph Veelenturf, Leiden: ‘Haalbaarheidsonderzoek schetst scenario’s duurzaamheidsplein’